Πλεονεκτήματα των Newsletter

Vela Digital Design Admin Newsletter

Τα τμήματα μάρκετινγκ των επιχειρήσεων ψάχνουν πάντα νέους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες για τις επιχειρήσεις τους. Μια τακτική μάρκετινγκ που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος είναι η διαφήμιση μέσω newsletter. Η αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων σε συγκεκριμένη ομάδα πελατών μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια δημιουργίας αναγνωρισιμότητας και αφοσίωσης προς την επιχείρησή σας. Για τους λόγους αυτούς, η διαφήμιση με newsletter έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μορφές διαφήμισης.

Τα Πλεονεκτήματα των Newsletter είναι τα παρακάτω:

Κόστος

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της διαφήμισης με newsletter είναι το κόστος. Ενώ ένα έντυπο ενημερωτικό δελτίο ή μια διαφήμιση απαιτούν επένδυση για την εκτύπωση, την αποστολή και την προώθηση, και σε ορισμένες περιπτώσεις, το σχεδιασμό, η διαφήμιση με newsletter έχει μικρό κόστος.

Στοχευμένο Marketing

Χρησιμοποιώντας newsletter για τη διαφήμιση της εταιρείας σας, σας βοηθάει να προσεγγίσετε καλύτερα την αγορά-στόχο σας, συχνά πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Πελάτες που εγγράφονται για να λαμβάνουν newsletter, είτε μέσω της ιστοσελίδας σας, είτε μέσω των social media feeds, ή συμφωνήσουν να λαμβάνουν μελλοντικές ανακοινώσεις όταν κάνουν μια αγορά, έχουν ήδη μια σχέση με την εταιρεία σας και μπορεί να εκτιμήσουν τη λήψη διαφημίσεων σχετικά με ειδικές προσφορές ή νέα προϊόντα μέσω email.

Επιπλέον κέρδη

Ένα αποτελεσματικό newsletter δημιουργεί στενότερη σχέση ανάμεσα στους πελάτες, την εταιρεία και το brand σας, και τους πείθει να προσέξουν την διαφήμισή σας. Επιπλέον, η παροχή χρήσιμου και ελκυστικού περιεχομένου στο newsletter κρατά τους πελάτες που ενδιαφέρονται, και βοηθά στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης προς την εταιρεία σας.