Πλεονεκτήματα των Newsletter

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

[:el]Τα τμήματα μάρκετινγκ των επιχειρήσεων ψάχνουν πάντα νέους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες για τις επιχειρήσεις τους. Μια τακτική μάρκετινγκ που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος είναι η διαφήμιση μέσω newsletter. Η αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων σε συγκεκριμένη ομάδα πελατών μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια δημιουργίας αναγνωρισιμότητας και αφοσίωσης προς την επιχείρησή σας. Για τους λόγους αυτούς, η διαφήμιση με newsletter έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μορφές διαφήμισης.

Τα Πλεονεκτήματα των Newsletter είναι τα παρακάτω:

Κόστος

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της διαφήμισης με newsletter είναι το κόστος. Ενώ ένα έντυπο ενημερωτικό δελτίο ή μια διαφήμιση απαιτούν επένδυση για την εκτύπωση, την αποστολή και την προώθηση, και σε ορισμένες περιπτώσεις, το σχεδιασμό, η διαφήμιση με newsletter έχει μικρό κόστος.

Στοχευμένο Marketing

Χρησιμοποιώντας newsletter για τη διαφήμιση της εταιρείας σας, σας βοηθάει να προσεγγίσετε καλύτερα την αγορά-στόχο σας, συχνά πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Πελάτες που εγγράφονται για να λαμβάνουν newsletter, είτε μέσω της ιστοσελίδας σας, είτε μέσω των social media feeds, ή συμφωνήσουν να λαμβάνουν μελλοντικές ανακοινώσεις όταν κάνουν μια αγορά, έχουν ήδη μια σχέση με την εταιρεία σας και μπορεί να εκτιμήσουν τη λήψη διαφημίσεων σχετικά με ειδικές προσφορές ή νέα προϊόντα μέσω email.

Επιπλέον κέρδη

Ένα αποτελεσματικό newsletter δημιουργεί στενότερη σχέση ανάμεσα στους πελάτες, την εταιρεία και το brand σας, και τους πείθει να προσέξουν την διαφήμισή σας. Επιπλέον, η παροχή χρήσιμου και ελκυστικού περιεχομένου στο newsletter κρατά τους πελάτες που ενδιαφέρονται, και βοηθά στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης προς την εταιρεία σας.

Search

Online Reservation Systems

Αναζητάτε ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ λύσεις online κρατήσεων?

VELA_ferryroute

Το Ferry Route έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες που θέλουν να εισέλθουν στην νέα εποχή, του ΑΫΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ!!!

VELA_bookstay

Τώρα μπορεί ο πελάτης σας να βρει και να κλείσει το δωμάτιο που επιθυμεί γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά. Book & Stay, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ πως.

Μας εμπιστεύτηκαν

Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τοποθεσία

Στοιχεία επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας