Ποιοι είμαστε

Από τα τέλη του 2011 η VELA digital έχει πολύ δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά -& από τα μέσα του 2012 & στο εξωτερικό-  παρέχοντας μία σειρά από, υψηλού επιπέδου, υπηρεσίες.
Η δημιουργία του marketing website ή του eshop μιας επιχείρησης, που θέλει να ξεχωρίζει δεν είναι απλή υπόθεση. Προϋποθέτει γνώσεις, δημιουργικότητα, εμπειρία και φαντασία. Η διατήρησή τους και η επικαιροποίηση του περιεχομένου τους σε βάθος χρόνου, προϋποθέτει την ύπαρξη μιας ομάδας που αντιλαμβάνεται έννοιες όπως δέσμευση στο αποτέλεσμα και στον πελάτη και επαγγελματισμό. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως πολλές φορές μία φτηνή – αλλά όχι η αρμόζουσα – λύση αποδεικνύεται στο τέλος εξαιρετικά ακριβή.

Η εμπειρία που απορρέει από την πολυετή προϋπηρεσία μας σε εταιρίες, leaders στο χώρο τους, η εξαιρετική αντίληψη των αγορών & των ιδιαιτεροτήτων τους, η αποδεδειγμένη γνώση τεχνολογιών αιχμής, ο σημαντικός –σε πλήθος & μερίδια αγοράς- αριθμός των εταιριών που μας εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα, το όραμα μας & το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού που μας διακρίνει, είναι κάποιο από τα χαρακτηριστικά που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.