Είπαν για εμάς

 • Έχοντας συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό κατά το παρελθόν, διαπιστώσαμε ότι θέλαμε το κάτι παραπάνω ώστε να προβληθούμε στον ιστότοπο όσο καλύτερα γίνεται. Ύστερα από διάφορες επιλογές καταλήξαμε στην VELA digital πεπεισμένοι ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή! Αυτό αποδείχθηκε από τα σχόλια των δικών μας πελατών και συνεργατών. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι με την βοήθεια της VELA η εταιρεία μας θα έχει άριστη παρουσίαση. Επιπλέον, τόσο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας, όσο και μετά από αυτή, υπήρξε και υπάρχει άριστη συνεργασία σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, η οποία απέφερε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Η VELA αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται για την εικόνα και την προβολή της.
  Άψογη εξυπηρέτηση, και Άριστο επαγγελματισμό!


  Best Regards,
  George Patentas,
  Director Global Seaways

  Η πολύμηνη συνεργασία της TARGET PHARMA με την VELA digital εξελίσσεται καθημερινά, δημιουργώντας τις κατάλληλες προδιαγραφές για την καλύτερη & πληρέστερη ψηφιακή προβολή των προϊόντων μας. Πριν από δύο έτη περίπου, η VELA digital ξεκίνησε την διαχείριση των social media εταιρικών σελίδων & λογαριασμών της εταιρίας μας. Από τη στιγμή του start up των ψηφιακών καναλιών μας έως και σήμερα, η VELA digital αποτελεί για εμάς έναν απροβλημάτιστο συνεργάτη που τον εμπιστευόμαστε απόλυτα στο κομμάτι της παροχής των διαφημιστικών υπηρεσιών που μπορεί να μας προσφέρει! Υπέροχα γραφικά σχέδια, νέες ιδέες, καλή διαχείριση του κοινού, όμορφη ψηφιακή & πλέον επαγγελματική η παρουσία μας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης… γι αυτό και συνεχίζουμε!


  Με εκτίμηση,
  TARGET PHARMA

  Η συνεργασία μας με την VELA digital αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία. Είναι σίγουρο οτι στην VELA digital “They Love what they Do”. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή στην διαμόρφωση του νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη μας!

  Εκ μέρους του
  Navigator Travel & Tourist Services Ltd

   


  Είναι πολύ σημαντικό το ότι από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα συνεργασίας τόσο με τη διεύθυνση της εταιρίας όσο και με το υπόλοιπο τεχνικό προσωπικό ή ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό που οραματιστήκαμε για την ιστοσελίδα μας έγινε άμεσα αντιληπτό, υλοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η αποτελεσματικότητα και η άμεση ανταπόκριση-επίλυση σε κάθε πρόβλημα ήταν εξαιρετική. Η ποιότητα των υπηρεσιών εξαιρετική. Σας Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άριστη συνεργασία και για το άψογο αποτέλεσμα!!! Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχουν στην αγορά εταιρίες όπως η VELA digital. Σας ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και με νέες συνεργασίες!


  Με φιλικούς χαιρετισμούς,
  Aristidis P. BITZENIS,
  Associate Professor of Global Entrepreneurship & FDI,
  University of Macedonia, Department of International and European Studies
 • Μάλλον ζηλέψατε όταν είδατε το δικό μας και φτιάξατε και εσείς,δεν πειράζει …..αρκεί που δεν μας αντιγράψετε!!!
  Φυσικά και έχω να σας γράψω κάποια λόγια και φυσικά μόνο καλά. Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική,επαγγελματική συνεργασία και πάνω από όλα ανθρώπινη!!!Σχεδόν απόλυτη ταύτιση απόψεων με την εμπορική διεύθυνση της εταιρίας σας καθώς επίσης και με το δημιουργικό σας τμήμα! Ήταν όλοι καταπληκτικοί στην δουλειά τους, κατάλαβαν αμέσως τι θέλαμε και το έπραξαν με τον καλύτερο τρόπο.
  Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.


  Με φιλικούς χαιρετισμούς,
  Νικόλαος Παπαθέος,
  AfterSales Manager

  We hereby wish to express our sincere thanks to all VELA digital team for the creative job, continuous determination and hard work for the development of our new website.
  Once again we greatly thank you and we are looking forward to our next co-operation


  Apostolos Tasiopoulos,
  Sales & Marketing Director

  Proper and consistent work combined by modern design and convenient function! VELA digital team guided us at every stage leading to the desirable result in reasonable time! For us by SSB succeeding speed and efficient outcome at the same time was very important! Thank you!

  We would definitely recommend you!


  Tasiopoulos,
  Commercial Director

  Με την VELA digital ξεκίνησα συνεργασία όταν είχα βαρεθεί τα βαρύγδουπα λόγια των ‘ειδικών’ στο ψηφιακό οικοσύστημα. Μέσα στη VELA digital βρήκα τους πραγματικούς ειδικούς, οι οποίοι και με εξυπηρετούσαν άμεσα και αποτελεσματικά και μου έλυναν κάθε πρόβλημα, έστω και αν αυτό ‘έσκαγε’ στις 12 το βράδυ που τελικά μου έγιναν απαραίτητοι.

  Κύρος Δασκαλάκης,
  BCA Collage,
  Marketing Director
 • Έχοντας πειραματιστεί με διάφορους συνεργάτες για την ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας, καταλήξαμε στην VELA digital. Ένας από τους λόγους ήταν η αυτοπεποίθηση, οι ικανότητες τους στο Marketing όπως και η ατέρμονη προσπάθεια τους προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων και συμπιεστών που διαθέτουμε γύρω από το χώρο της βιομηχανικής και ναυτιλιακής ψύξης ήταν φυσικά αδύνατο βάσει του χρόνου που έχουμε στην διάθεση μας να τελειώσουμε αυτό το project. Και όμως η VELA digital έδειξε την επαγγελματικότητα της και τις ικανότητες της οι οποίες ξεπερνούν κάθε κομμάτι ειδικά στο εικαστικό τομέα. Η VELA digital είναι επαγγελματίες και όποιος συνεργαστεί μαζί τους μόνο κερδίζει.


  Με εκτίμηση,
  George Gkouskos BEng AMIMechE,
  Mechanical Engineer & Assistant Manager – Cool Dynamic

  Είναι πράγματι σπάνιο και ανεκτίμητο το γεγονός ότι καταφέραμε να βρούμε, στο ξεκίνημα της εταιρείας μας, έναν σύμμαχο όπως η VELA digital. Από την πρώτη συνάντηση αναπτύχθηκε το αίσθημα οικειότητας και εμπιστοσύνης, πράγμα που ήταν μονόδρομος καθώς το ανθρώπινο δυναμικό της VELA digital πέρα από το know how χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό που σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες του κατατάσει την εταιρεία στους αξιόπιστους συνεργάτες.
  Ευχαριστούμε την VELA digital που ήρθε για να μείνει κοντά μας!


  Nikoletta Trezou,
  IT Manager

  H VELA digital είναι πράγματι ο «e-δικός μας συνεργάτης»! Το εξειδικευμένο προσωπικό της στάθηκε κοντά μας, κατανόησε πλήρως τις ανάγκες μας αναφορικά με θέματα ψηφιακής παρουσίας, προβολή των προϊόντων μας & φυσικά τον στόχο μας για αύξηση πωλήσεων μέσα από το web! Η πολύμηνη συνεργασία μας με την VELA digital ξεκίνησε από την κατασκευή του νέου marketing website μας & από τότε μας υποστηρίζει αδιάκοπα! Το αποτέλεσμα που έχει προκύψει από αυτή την επιτυχημένη συνεργασία είναι ο εξωραϊσμός της ψηφιακής παρουσίας του GREFIS HOLIDAYS στο ευρύ κοινό… Υπέροχα γραφικά σχέδια που μας χαρακτηρίζουν στην αγορά & μας καθιστούν ένα ξεχωριστό outgoing ταξιδιωτικό γραφείο, επιτυχημένη & πάντα εμπρόθεσμη επικαιροποίηση του περιεχομένου στο website μας, πολύ καλή διαχείριση του κοινού μας στα εταιρικά κανάλια των social media, εξαιρετική δημιουργία των διαφημιστικών εποχιακών καταλόγων μας, προγραμματισμός των μελλοντικών μας ενεργειών…συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!

  Με εκτίμηση,
  GREFIS HOLIDAYS

  Η VELA digital μας βοήθησε να εκφράσουμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας με εικόνες! Η άκρως επαγγελματική συμπεριφορά των ανθρώπων της εταιρίας, καθώς και η δημιουργικότητα τους έφερε ένα πολύ ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε!

  Αντώνης Γελασάκης
  Shipping-Travel Agent

   

   

 • Το δυναμικό της εταιρίας VELA digital, άνθρωποι με πάθος και εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου μας πρότειναν υλοποιήσιμες λύσεις για την ιστοσελίδα μας. Συζητήσαμε και σχεδιάσαμε μαζί την εικαστική εμφάνιση, την στρατηγική ανάπτυξης και βελτίωσης της απόδοσης της ιστοσελίδας μας και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουν και μας προτείνουν διαθέσιμες τεχνολογικές λύσεις που είναι ικανές να υποστηρίξουν με επιτυχία την προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών μας. Η VELA αποτελεί και θα συνεχίσει να είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που υπήρξατε φιλικοί, άμεσοι και εξυπηρετικοί!!!

  Με εκτίμηση,
  Κατσούρης Γεράσιμος

  Με αυτό το μήνυμα, μας δίνεται η δυνατότητα να ευχαριστήσουμε την VELA digital για την πολύ καλή παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών της προς το ξενοδοχείο μας. Πρόκειται για μια άψογη, πολύμηνη επαγγελματική σχέση της οποίας τα αποτελέσματα απολαμβάνουμε εμείς & οι πελάτες μας καθημερινά! Με φρέσκες ιδέες, εικαστικά υψηλού επιπέδου & επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες η VELA digital έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πλέον δυναμική κοινότητα για το BLAZER SUITES HOTEL στα Social Media της οποίας τα χαρακτηριστικά πραγματικά αποτελούν Case Study!! Με σεβασμό & εκτίμηση στο εξαιρετικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας… συνεχίζουμε & σε επόμενα μεγάλα έργα!


  Με εκτίμιση,
  Κωστής Δουρίδας

  Sur un marché avec une offre abondante et de qualité, celui des visites touristiques à Paris, VELA digital a très bien réussie son pari, le site peut très bien concurrencer ceux des plus grandes sociétés. L’équipe de VELA digital, grâce a son expérience sur la création des sites touristiques, a compris les besoins et spécificités du site avec peu d’explications et a tout créé rapidement.
  Le résultat c’est un site avec des fonctionnalités modernes, un design innovant et des photos à couper le souffle.


  parisfamilytours.com

  Πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά !!! Γρήγορη εκτέλεση με άμεση συνεργασία για το στήσιμο του eshop ανάλογα με τις δικές μας ανάγκες.Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιο ενδιαφέρεται για στήσιμο eshop την εταιρεία VELA digital και τέλος θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την τόσο όμορφη δουλειά τους !!!


  Κώστας Μιχαλάκης
  Ιδιοκτήτης καταστημάτων Chios Shop
 • Στον τομέα του ΙΤ και των υπηρεσιών υλοποίησης συστημάτων, πολύ περισσότερο αν αυτό είναι ένα εταιρικό site, είναι πολύ σημαντική προϋπόθεση η επικοινωνία και η κατανόηση των απαιτήσεων, αφού σε αυτή την περίπτωση πέραν της τεχνολογίας εμπλέκεται ακόμα μια παράμετρος που είναι το εικαστικό μέρος και το εμπορικό τμήμα. Σαν δεύτερη προϋπόθεση για την επιτυχία, έρχεται ο επαγγελματισμός να καλύψει τα όποια κενά αφήνει η πρώτη. Βρήκαμε σε εσάς και τα δύο τα οποία εμπλουτίσατε επιτυχώς με την ανθρώπινη συνεργασία και την αμεσότητά σας. Το αποτέλεσμα εξάλλου το επιβεβαιώνει.
  Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σας και επιφυλασσόμαστε στο μέλλον για περισσότερες τέτοιες εποικοδομητικές συνεργασίες μαζί σας.


  Παναγιώτης Μανάρας,
  IT Director – WWW Logistics Services

  H ομάδα της VELA DIGITAL, για ακόμα μια φορά απέδειξε την επαγγελματική κατάρτιση της ομάδας της, η οποία μας παρέδωσε ένα άψογα λειτουργικό site το οποίο μέσα σε λίγες μέρες απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και κριτικές.
  Ακόμα μια φορά μια άψογη συνεργασία με τον Κύριο Καλαϊτζή και τους συνεργάτες του.

  Δημήτριος Χαψιάς
  Owner of Chapsias Travel & Rental

  Θέλοντας να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα για το αρχοντικό μας στην Σαντορίνη, στείλαμε σε διάφορες εταιρίες στο Internet email, όμως η VELA digital ήταν η μόνη εταιρεία που μας έλυσε όλες τις απορίες και επικοινώνησε μαζί μας πολύ άμεσα! Αναπτύχθηκε «επαγγελματική οικειότητα» με την υπεύθυνη ομάδα έργου ανάμεσά μας η οποία εξασφάλισε εύκολα & γρήγορα την πλήρη κατανόηση των αναγκών της επιχείρησης μας αλλά και του τουριστικού μας business στο οποίο δραστηριοποιούμαστε! Θεωρούμε πως η VELA digital δημιούργησε αυτό ακριβώς που θέλαμε, στον επιθυμητό χρόνο και τιμή! Άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καλή δουλειά!!!
  Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία,


  Με εκτίμηση,
  Κατσιάδα Σέμη & Παναγόπουλος Κωνσταντίνος

  Η ομάδα του ταξιδιωτικού γραφείου Nikaia Travel ευχαριστεί θερμά την εταιρεία VELA digital η οποία δημιούργησε και υποστήριξε το νέο της site nikaiatravel.gr. Η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών έφερε σαν απότελεσμα ένα πολύ όμορφα δομημένο και λειτουργικό ταξιδιωτικό εργαλείο που σαν σκοπό έχει την εξυπηρέτηση και σωστή ενημέρωση των πελατών που ταξιδεύουν με το Nikaia Travel. Οι δημιουργοί του site, έλαβαν υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ταξιδιωτικού κλάδου καθώς και τις εικαστικές ανησυχίες και προτάσεις του γραφείου μας και με πολύ μεράκι δούλεψαν πάνω σε όσα είχαμε συζητήσει. Η ομάδα της VELA digital, που προφανώς αποτελείται από κορυφαία στελέχη και επαγγελματίες , μας παρέδωσε ένα site που καλύπτει τις παρούσες ανάγκες μας και έχει ήδη αποκομίσει τις πολύ καλές κριτικές όσων το έχουν επισκεφθεί.
  Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε στην συνέχιση της πολύ καλής επαγγελματικής μας σχέσης καθώς και σε μετέπειτα συνεργασίες.

  Γιούργα Στεφανία & Μαγγούδης Παναγιώτης
 • Όταν αποφασίσαμε να αλλάξουμε το site του ξενοδοχείου μας θέλαμε ο συνεργάτης που θα το υλοποιούσε να δει την επιχείρησή μας με αγάπη, όπως κι εμείς… Η VELA digital πραγματικά από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε αυτή την ανάγκη μας και πρόβαλε την επιχείρησή μας με πραγματικά μοναδικό τρόπο. Το εικαστικό αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ότι είχαμε σκεφτεί . Οι απαιτήσεις μας φάνηκαν ανίκανες να “φοβίσουν“ την ομάδα της VELA digital. Η συνεργασία μας ήταν άριστη από την αρχή ως το τέλος και θεωρώ ότι δικαιωθήκαμε με την απόφασή μας να τους επιλέξουμε.

  Π. Π.

  Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για την VELA, αλλά για εμάς το βασικότερο απ’ όλα στη συνεργασία μας ήταν ο χρόνος ανταπόκρισής τους στις ανάγκες μας, το οποίο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεργαστήκαμε ήταν σωτήριο! Κι αυτό γιατί αποφασίσαμε σαν εταιρεία να λανσάρουμε το νέο μας προϊόν σε μία Έκθεση που θα λάμβανε χώρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έπρεπε να δουλέψουμε χρονικά αντίστροφα για να πετύχουμε κάτι που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν ακατόρθωτο. Η VELA ήταν μία σιωπηλή δύναμη στήριξης σ’ αυτό το επιχειρηματικό μας τόλμημα, και λέω “σιωπηλή” γιατί δεν ακούσαμε ούτε ένα “αχ”, ή “βαχ” καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας η οποία συνέβη κάτω από πίεση. Δούλεψαν επαγγελματικά, γρήγορα και με συνέπεια, και τους συστήνω ανεπιφύλακτα σαν συνεργάτες στον τομέα τους!


  Με εκτίμηση,
  Παναγιώτα Σ. Κοντολέων, BSc – Mktg (USA) ,
  Manager

  Η VELA digital είναι για εμάς μία εταιρία «συνεργάτης». Η υλοποίηση του 2ου κατά σειρά marketing website της επιχείρησής μας είναι live κι εμείς απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η εικαστική προσέγγιση, η λειτουργικότητα & οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι σύμφωνες με όλα όσα είχαμε συμφωνήσει στην έναρξη του έργου! Άμεσος χρόνος παράδοσης & άρτιο αποτέλεσμα! Συνεχίζουμε με τη VELA digital διαφημιστικές ενέργειες με κοινό στόχο τις πωλήσεις! Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την άψογη συνεργασία που είχαμε & συνεχίζουμε…

  Με εκτίμηση,
  Καραγιαννιδης Χάρης

  Άψογοι, απόλυτα συνεργάσιμοι και….έτοιμοι για όλα!! Η ομάδα της VELA digital είναι δημιουργική, αποτελεσματική, χωρίς καθυστερήσεις και θα σας προσφέρει περισσότερα από όσα περιμένατε. Για εμάς ήταν αρχικά “τυχαία επιλογή” αλλά στο εξής θα είναι μόνιμοι συνεργάτες μας.
  Ευχαριστούμε VELA digital!!


  Σοφία Πλυμάκη
 • Για τη συνεργασία μας με τη VELA digital, θα μιλήσουμε:

  με αριθμούς: Μέσα σε 8 μήνες, καθημερινής δραστηριότητας της Facebook page του Angelika Pallas Hotel από την ομάδα της VELA digital καταφέραμε να έχουμε posts με 5,714 likes, καταχωρήσεις με 74+ shares… και 483 likers που στηρίζουν φανατικά όλες μας τις ενέργειες!
  με γεγονότα: Μας σταματάνε στο δρόμο και μας λένε: «… παιδιά, τι ωραία γραφικά που ανεβάζεται! …είναι πολύ καλός ο τρόπος που παρουσιάζεται τις προσφορές σας! …θα κοινοποιήσετε κι άλλη ενημέρωση μέχρι την Παρασκευή?…
  Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της VELA digital για την εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία!


  Ρέβης Κωνσταντίνος

  Σε ένα περιβάλλον άγνωστο μέχρι τώρα για την επιχείρηση μας, βρήκαμε ανθρώπους που αφουγκράστηκαν τις ιδέες μας και μας βοήθησαν να τις πραγματοποιήσουμε με φαντασία, ευρηματικότητα επαγγελματισμό και αυθεντικότητα. Σε ευχαριστούμε πολύ VELA digital!!!!

  Leto Travel

  Όλοι εμείς στο γυμναστήριο slice ,σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες ,κάτι που θεωρούμε δεδομένο, αν κρίνουμε από την άψογη συνεργασία που είχαμε το 2012 και την καθοριστική συμβολή της VELA digital στην διαμόρφωση ενός νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή !

  Slice Fitness Hall

  H REVIS TRAVEL S.A. επέλεξε για το digital & social media marketing τη VELA digital. Η συνεργασία μας με τη VELA ήταν από την αρχή εξαιρετική & άκρως δημιουργική.
  Οργάνωση, προώθηση, διαφήμιση & ολοκλήρωση με επιτυχία διαγωνισμών. Άψογα εικαστικά posts, συνέπεια στους χρόνους, σωστές συμβουλές & ενέργειες. Τα γεγονότα αυτά επιβεβαιώνουν την εμπειρία όλων όσων δουλεύουν στην ομάδα της VELA digital, την δυνατότητα να αναλαμβάνουν προκλήσεις & την ικανότητα να τις ολοκληρώνουν με επιτυχία.
  Χαιρόμαστε που σας εμπιστευτήκαμε και θα σας ξανά-εμπιστευτούμε.
  Σας ευχαριστούμε όλους!

  Ρέβης Κωνσταντίνος
 • Η συνεργασία μας με τη VELA digital ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε για τη νέα μας ιστοσελίδα. Το ειδικευμένο της προσωπικό κατάφερε να λύσει προβλήματα και να μας καθοδηγήσει άμεσα και αποτελεσματικά! Το τελικό αποτέλεσμα είναι εύχρηστο, λειτουργικό, και πιστεύουμε ότι ολοκληρώνοντας και τα υπόλοιπα μέρη του έργου, θα ξεπερνάει κάθε μας προσδοκία!


  BookTickets
  T. Vasilagos

  Εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα στην οποία φτάσαμε γρήγορα και εύκολα. Όταν κάποιος ξέρει τη δουλειά του καλά, σε καθοδηγεί έτσι ώστε να πετύχεις το άριστο αποτέλεσμα. Αποφεύγεις λάθη, χαμένο χρόνο και χρήμα. Η συνεργασία με τη VELA digital ήταν ιδανική και απροβλημάτιστη! Γι’ αυτό και θα συνεχιστεί!

  Ν. Σαντοριναίος

  Η συνεργασία μας με τη VELA digital ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Η ομάδα των ανθρώπων της VELA digital, από την πρώτη μας κιόλας επαφή, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες που κάνουν πράξεις ακριβώς αυτά που υπόσχονται και ακόμα περισσότερα! Πρωτότυπες ιδέες , σεβασμός στον πελάτη, εντιμότητα και μεράκι, μερικά από τα χαρακτηριστικά της εξαιρετικής αυτής ομάδας.

  Παιδιά συνεχίστε έτσι και σίγουρα η εταιρία θα φτάσει στα ύψη…!

  Σας ευχαριστούμε.


  Safecom S.A.

  Η VELA digital αντιπροσωπεύει επάξια στην αγορά το web design – development, τα social media & to digital marketing. Η εταιρία μας, βρήκε στη VELA digital το συνεργάτη που έψαχνε. Με την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών, επαγγελματισμό, ειλικρίνεια και συνέπεια, η VELA digital ανέλαβε να υλοποιήσει το website μας. Το αποτέλεσμα είναι απλά θαυμάσιο! Υποστηρίζεται από σύγχρονες λειτουργικότητες, πρωτοποριακό design και θεαματικά γραφικά. Όσον αφορά στη προώθηση των υπηρεσιών μας και την επικοινωνία με τους πελάτες, η VELA digital δημιούργησε για εμάς λογαριασμούς στo facebook & το twitter, διαμορφώνοντας την άψογη παρουσία που έχουμε σήμερα στα social media. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το δημιουργικό τμήμα της VELA digital, σε απόλυτη συνεργασία με το τμήμα marketing, δημιουργεί εντυπωσιακά γραφικά που προβάλλον με μοναδικό και πολύ αποδοτικό τρόπο τις δουλειές και ιδέες μας.

  Από αυτήν την συνεργασία έχουμε βγει μόνο κερδισμένοι!!


  Yourgarden
 • Ευχαριστούμε για την συνεργασία την VELA digital …για τον επαγγελματισμό, τις καινοτόμες ιδέες και το άριστο δημιουργικό αποτέλεσμα που μας προσφέρετε κάθε φορά. Πραγματικά απαραίτητοι συνεργάτες για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε μαζί σας & συνεχίζουμε!

  Με εκτίμηση,
  η ομάδα του alphapharmacy.gr

  Η συνεργασία μας με την VELA digital, μπορούμε να πούμε ότι μας άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους! Όσον αφορά το καινούργιο site της εταιρίας μας, θα θέλαμε να αναφερθούμε στο εικαστικό που μας πρότεινε η VELA, το οποίο ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας. Η δομή αυτού για την ενημέρωση των σελίδων ήταν σύγχρονη, άκρως λειτουργική & εύχρηστη. Επίσης, να αναφερθούμε στο εξαιρετικό λογότυπο που σχεδίασαν για εμάς, αποτυπώνοντας μέσω αυτού το δυναμισμό, την ποιότητα & την εμπειρία που έχουμε στον αθλητικό χώρο. Τέλος συνεργαστήκαμε για θέματα των social media καναλιών μας, για τα οποία δημιούργησαν την καλύτερη εικόνα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Η συνεργασία με το προσωπικό ήταν εξαιρετική. Μια ομάδα τέλεια που αντέχει τις προκλήσεις και δεν πτοείται!

  Σας ευχαριστούμε όλους,


  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
  Γενική Διευθύντρια

  Η συνεργασία μας με την VELA digital αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία. Είναι σίγουρο οτι στην Vela digital “They Love what they Do”. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή στην διαμόρφωση του νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη μας!

  Αντώνης Γελασάκης
  Shipping-Travel Agent

  Η VELA digital είναι ένας σημαντικός συνεργάτης του γραφείου μας. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει η VELA, σχεδιάσαμε ένα νέο εταιρικό δυναμικό website τελευταίας τεχνολογίας! Ένα website που αποτυπώνει πλήρως το ύφος της επιχείρησής μας & παρουσιάζει με τον σωστότερο τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Η VELA digital «αγαπάει αυτό που κάνει» & φάνηκε καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας που είχαμε αλλά και στο αποτέλεσμα του έργου!

  Ευχαριστώ,
  Δημήτρης Κασμιρλής
 • Για την εταιρία μας, η VELA digital σχεδίασε & υλοποίησε ένα website που στόχο του έχει την προώθηση των online κρατήσεων ! Η ομάδα της VELA digital ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις μας, σχεδιάζοντας ένα website όπως το είχαμε φανταστεί, συνυπολογίζοντας το κοινό στο οποίο επιθυμούσαμε να απευθυνθούμε! Με την ολοκλήρωση του έργου η VELA έχει αναλάβει την προώθησή μας στα Social Media καθώς και στις μηχανές αναζήτησης της Google!

  Για εμάς VELA digital σημαίνει:

  Επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες κυρίως στο εξωτερικό
  Όμορφα & λειτουργικά applications
  Εντυπωσιακά γραφικά τα οποία υποστηρίζουν την προώθηση του samosbooking.gr
  Ετήσια τεχνική υποστήριξη
  …& γι αυτό συνεχίζουμε!


  Με εκτίμηση,
  η ομάδα του Samosbooking.gr

  Όλα ξεκίνησαν από μία τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της VELA digital! Από την πρώτη στιγμή του διαλόγου που είχαμε, φάνηκε ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή εταιρία του κλάδου της, η οποία αποτελείται από έμπειρα στελέχη & διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο & κυρίως μεγάλη τεχνογνωσία σε θέματα διαχείρισης ψηφιακής εικόνας, προώθησης των ταξιδιωτικών προϊόντων & υπηρεσιών καθώς επίσης και στην κατασκευή websites. Για το SUNDAY TOURS η VELA digital δημιούργησε ένα όμορφο και πολύ λειτουργικό marketing website το οποίο αποτελεί την καλύτερη «βιτρίνα» για το γραφείο μας! Ότι είχαμε φανταστεί εσείς μας το υλοποιήσατε… σας ευχαριστούμε!

  Με εκτίμηση,
  Sunday Tours

  Σάμος …ένα νησί στην καρδιά του Αιγαίου , επιτέλους και με ένα υπέροχο website!

  Η VELA digital κατασκεύασε ένα όμορφο site για το νησί της Σάμου… έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί μας! Χρησιμοποιώντας εφέ, εύκολο μενού πλοήγησης, ξεχωριστό φωτογραφικό υλικό και άρτια δομή στην κατανομή των πληροφοριών , η ομάδα της VELA υλοποίησε το samos.eu καθώς και το αντίστοιχο λογότυπο! Εξαιρετική δουλειά που προβάλει ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο που έχει γίνει μέχρι σήμερα ψηφιακά για τη Σάμο !


  Ένα μεγάλο ευχαριστώ
  από το νησί της Σάμου!

  Η VELA Digital ανέλαβε την ευθύνη για την σχεδίαση και υλοποίηση τόσο του ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ μας ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ, όσο και του WEB SITE της εταιρείας μας. Τα στελέχη της από την πρώτη στιγμή κατανόησαν απόλυτα τις ανάγκες μας και ταυτίστηκαν με τη φιλοσοφία της επιχείρησης μας, παραδίδοντας μας τελικά μία δουλειά με εξαιρετικό αποτέλεσμα, τόσο σε εικαστικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Σχεδίασαν ένα επαγγελματικό λογότυπο με απόλυτο σεβασμό στην λεπτή ισορροπία μεταξύ των δυναμικών, μοντέρνων και κλασσικών γραμμών, εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τις υπηρεσίες του γραφείου μας. Το εικαστικό μέρος του WEB SITE σχεδιάστηκε με βάση της επιθυμίες μας για ένα λιτό, καθαρό, κατανοητό, ξεκούραστο και μοντέρνο ιστότοπο για τον επισκέπτη, όπως και έγινε. Η δε δομή αυτού τόσο ως προς την πλοήγηση του επισκέπτη, όσο και ως προς την ενημέρωση των σελίδων από το προσωπικό μας, είναι σύγχρονη, άκρως λειτουργική & εύχρηστη. Τέλος αλλά πιθανότατα το σημαντικότερο όλων είναι πως για εμάς η VELA, αποτελεί πλέον έναν συνεργάτη άξιο να σταθεί δίπλα μας, καθώς το ειδικευμένο της προσωπικό κατάφερε να λύσει προβλήματα και να μας καθοδηγήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Επόμενος σταθμός η προώθηση των υπηρεσιών μας και τα social media! VELA Digital … “WE love, what YOU do”.

  Με εκτίμηση,
  Σταμάτης Φιλιππής
 • Φέτος αποφασίσαμε να ανανεώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το site της εταιρείας μας. Αναζητώντας την κατάλληλη εταιρεία για να το αναλάβει, επικοινωνήσαμε με την VELA Digital χωρίς να έχουμε προηγούμενο συνεργασίας η κάποιας σύστασης.
  Από το πρώτο κιόλας ραντεβού το δυναμικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της έδειξε να καταλαβαίνει τις ανάγκες μας και χωρίς να μας κουράσει άρχισε άμεσα να προχωράει στον σχεδιασμό του site μας.
  Άμεσα έγινε αντιληπτό ότι δεν έχουμε να κάνουμε με σχέση εταιρείας – πελάτου άλλα με έναν ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.
  Με την ολοκλήρωση, όχι μόνο μας παραδόθηκε το συμφωνηθέν άλλα ένα εξαιρετικό και πλέον λειτουργικό marketing web site.
  Με ένα πλήρως δυναμικό και εύχρηστο Content Management System το οποίο αποτελεί για την εταιρεία μας πραγματικό εργαλείο.
  Σε συνεχεία της συνεργασίας μας η VELA Digital έχει αναλάβει την προώθηση και την διαφήμιση μας στο κομμάτι των digital media.
  Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα στελέχη της VELA Digital κατέχουν και το κομμάτι του marketing σε μεγάλο βαθμό!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,
  Καραγιαννιδης Χάρης

  Human Factors … ένα δύσκολο αντικείμενο! Για την κατασκευή της αρχιτεκτονικής δομής του μεγάλου πλήθους των πληροφοριών που απαιτούνταν για να εξασφαλιστεί η αρτιότητα της ιστοσελίδας, χρειαζόταν εμπειρία, δημιουργικότητα, χρόνος και επαγγελματίες με μεγάλη εξειδίκευση.
  Η “VELA digital” είχε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης υλοποιήθηκε ένα άρτιο ενημερωτικό website, εύκολο στην πλοήγησή του, ακόμη και για μη έμπειρους χρήστες, λειτουργικό και «καθαρό» σχεδιαστικά. Η VELA digital δημιούργησε αυτό ακριβώς που είχαμε φανταστεί και ζητήσει! Σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική συνεργασία μας!

  Με εκτίμηση,
  Μαρία Σαμαρά

  Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας με την VELA digital είναι ότι προσφέρει στους συνεργάτες της την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που θεωρούμε απαραίτητη, δεδομένου ότι μας παρέχει ανά πάσα στιγμή προτάσεις και λύσεις πρωτοποριακές, αξιόπιστες και ανταποκρινόμενες πάντα στη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με την Vella και είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποί της με την εμπειρία, το πάθος και την εργασιακή εντιμότητα που τους χαρακτηρίζει θα είναι πάντα δίπλα μας και στο μέλλον, για την προώθηση της παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης και για την υλοποίηση των μελλοντικών μας σχεδίων, πάντα έτοιμοι να μας στηρίξουν με τις γνώσεις τους, τις προτάσεις και τις συμβουλές τους.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.


  Με εκτίμηση,
  Βίκυ καρδιόλακα,
  Ισόγγλωσσος-Isoglosse