Internet Marketing

Το Internet Marketing είναι η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στο Internet. Η διαφήμιση στο Internet  γίνεται μέσω του Διαδικτύου και των ιστοσελίδων. To Internet Marketing και η προώθηση site πραγματοποιείται με πολλούς τρόπους όπως είναι: social media marketingSEO (Search Engine Optimization), PPC (pay per click advertising), email marketing και  viral marketing.

Το Social Media Marketing είναι ο σύγχρονος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή στην ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας όμορφα και πρωτότυπα γραφικά για να επιτύχετε τον στόχο σας που δεν είναι άλλος από την προώθηση του site σας.
FacebookTwitterYouTubeInstagramPinterestFourSquareLinkedInGoogle+. Δεν πρόκειται για σκόρπιες λέξεις γραμμένες στα αγγλικά αλλά για κανάλια κοινωνικής δικτύωσης  (Social Media Channels) που αποτελούν το όχημα των marketeers για να κάνουν διαφήμιση των εταιριών τους στο διαδίκτυο.
Έχουμε δημιουργήσει & διαχειριστεί περισσότερα από 50 Social Media Channels των εταιριών που μας εμπιστεύτηκαν. Έχουμε δημιουργήσει περισσότερα από 5000 posts, περισσότερους από 40 facebook διαγωνισμούς & μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως η γνώση, η εμπειρία & η φαντασία μας θα δώσουν & στη δική σας εταιρία τα μέγιστα αποτελέσματα.

Success Stories in Internet Marketing: Ζητήστε από τα έμπειρα στελέχη μας να σας εξηγήσουν το στόχο, τη μεθοδολογία & την αποτελεσματικότητα των δικών μας success stories στη διαφήμιση Ίντερνετ. Αναθέστε στους e-δικούς την διαφήμιση και της δικής σας ιστοσελίδας στο internet.

Share
Search

Online Reservation Systems

Αναζητάτε ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ λύσεις online κρατήσεων?

VELA_ferryroute

Το Ferry Route έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες που θέλουν να εισέλθουν στην νέα εποχή, του ΑΫΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ!!!

VELA_bookstay

Τώρα μπορεί ο πελάτης σας να βρει και να κλείσει το δωμάτιο που επιθυμεί γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά. Book & Stay, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ πως.

Μας εμπιστεύτηκαν

Στοιχεία επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τοποθεσία