Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πλέον με τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση του Ίντερνετ όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το Internet για να βρει οτιδήποτε αναζητεί ή και να κάνει τις αγορές του σε  ιστοσελίδες e-shop  μέσω online πωλήσεων και αγορών. Η κατασκευή  e-shop είναι η κατασκευή ιστοσελίδας με την οποία πραγματοποιείται η προώθηση και η πώληση υπηρεσιών και προϊόντων στην παγκόσμια αγορά του Internet. Εάν επιθυμείτε ένα σύγχρονοξεχωριστόαποτελεσματικό εργαλείο προβολής της δουλειάς σας ή προώθησης & πώλησης των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά του Internet ζητήστε από την έμπειρη ομάδα της VELA digital, μιας ομάδας που αποτελείται πάντα από μέλος της εμπορικής διεύθυνσης, project manager,  web designer και web developer και εξειδικεύονται στην κατασκευή ιστοσελίδων, να γίνει ο e-δικός σας συνεργάτης.

Η εταιρία VELA digital εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες και προσφέρει πολλαπλές επιλογές στους πελάτες της. Η κατασκευή ιστοσελίδων για εμάς είναι παραπάνω από έναν απλό συνδυασμό χρωμάτων, σχεδίων και γραμμών, όταν αναφερόμαστε στο Web Design αναφερόμαστε στην τέχνη της εικαστικής αποτύπωσης του ξεχωριστού.  Δημιουργεί την ιδανική ιστοσελίδα για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ώστε να μην είναι σαν άλλη μια σταγόνα στον “ωκεανό” του internet. Η ομάδα παίρνει το brief, αναλύει τις ανάγκες, και διαμορφώνει προτάσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του πελάτη για την κατασκευή ιστοσελίδων.

Share
Search

Online Reservation Systems

Αναζητάτε ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ λύσεις online κρατήσεων?

VELA_ferryroute

Το Ferry Route έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες που θέλουν να εισέλθουν στην νέα εποχή, του ΑΫΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ!!!

VELA_bookstay

Τώρα μπορεί ο πελάτης σας να βρει και να κλείσει το δωμάτιο που επιθυμεί γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά. Book & Stay, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ πως.

Μας εμπιστεύτηκαν

Στοιχεία επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τοποθεσία