Δημιουργία ιστοσελίδας

Vela Digital Design Admin Websites

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, το να συμβαδίζουν με την τεχνολογία και την ενημέρωση της ιστοσελίδας τους δεν είναι μέρος των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους. Δυστυχώς, οι ιστοσελίδες δεν είναι ένα μέρος του μάρκετινγκ που το «στήνεις και το ξεχνάς». Ο καταναλωτής θα κρίνει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία σας συχνά από αυτό που βλέπει. Ακολουθούν συμβουλές για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης ιστοσελίδας.
Η πρώτη εντύπωση ενός επισκέπτη, βασίζεται στο πώς φαίνεται το website σας. Αν φαίνεται παλιό και ξεπερασμένο, οι χρήστες θα υποθέσουν ότι είναι. H δημιουργία ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για το λόγο αυτό:

  • Θα πρέπει, για παράδειγμα, να αποφεύγετε συνδυασμούς χρωμάτων που κορυφώθηκαν στη δεκαετία του ’80, ιδιαίτερα φωτεινές ή αντίθετες αποχρώσεις, οι οποίες επιβαρύνουν τα μάτια.
  • Ακόμα κι αν ο επισκέπτης το ανεχτεί, δεν θα παραμείνει πολύ στην σελίδα αν η πλοήγηση της ιστοσελίδας είναι δύσκολη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα κεντρικό μενού που εντοπίζεται εύκολα, με κουμπιά που τραβούν το ενδιαφέρον για να πατηθούν.
  • Επίσης, κρατήστε τις σημαντικές πληροφορίες σε περίοπτη θέση: τοποθετήστε τις στο μεγαλύτερο τμήμα της ιστοσελίδας, πιο κοντά στην κορυφή της ιστοσελίδας (στοιχισμένες προς τα αριστερά και όχι στα δεξιά).

Το λογότυπό της ιστοσελίδας σας είναι επίσης υψηλής σημασίας: Εάν οι επισκέπτες δεν βλέπουν εύκολα το σημείο πού εμφανίζεται, μπορεί κυριολεκτικά να ξεχάσουν σε ποιου την ιστοσελίδα βρίσκονται. Το λογότυπό της ιστοσελίδας σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάει στο πάνω αριστερό μέρος, εφόσον βρεθεί ένα σημείο που είναι εξίσου ορατό και ευδιάκριτο.