Φτιάξτε εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Η πλοήγηση (navigation) είναι πολύ σημαντική για τις μηχανές αναζήτησης, τις βοηθά να καταλάβουν το περιεχόμενο και με ποια θέματα ασχολείται η ιστοσελίδα. H Google επιθυμεί να γνωρίζει πως συμβάλλει η συγκεκριμένη σελίδα στην γενική εικόνα της ιστοσελίδας σας. Η σωστή πλοήγηση σε μια ιστοσελίδα βοηθά τους επισκέπτες  ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν γρήγορα το περιεχόμενο που ζητούν.

Σχεδιάστε την πλοήγηση της ιστοσελίδα σας με βάση την αρχική σελίδα σας
Όλες οι ιστοσελίδες έχουν την αρχική σελίδα, η οποία συνήθως είναι η σελίδα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα  από τις υπόλοιπες σελίδες της ιστοσελίδας και η αρχή για την έναρξη της πλοήγησης. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας έχει μικρό αριθμό σελίδων, πρέπει να σκεφτείτε πως οι επισκέπτες σας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από μια γενική σελίδα σε σελίδες με πιο εξειδικευμένα θέματα. Όταν υπάρχουν αρκετές σελίδες σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια καινούργια σελίδα που θα εξηγείτε αυτές τις σελίδες.

Breadcrumb είναι μια σειρά από εσωτερικούς συνδέσμους (internal links) στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας το οποίο επιτρέπει στους  επισκέπτες να πλοηγηθούν γρήγορα στην προηγούμενη σελίδα που βρισκόντουσαν ή στην αρχική σελίδα. Τα περισσότερα breadcrumbs έχουν  την γενική σελίδα (αρχική σελίδα) ως πρώτη από τα αριστερά και τις σελίδες με το πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο στα δεξιά.

Επιτρέψτε τη δυνατότητα να αφαιρείται ένα μέρος από το URL
Μερικοί χρήστες μπορεί να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μερικοί χρήστες αντί να χρησιμοποιήσουν breadcrumb συνδέσμους στην σελίδα, επιλέγουν να αφαιρέσουν ένα κομμάτι από το URL με την ελπίδα να βρουν κάποια σελίδα που θα περιέχει γενικό περιεχόμενο.

Ο χρήστης μπορεί να επισκεφτεί την σελίδα: www.brandonsbaseballcards.com/news/2016/upcoming-baseballcard-shows.htm  αλλά μετά να βάλει στην γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης αυτή τη σελίδα: http://www.brandonsbaseballcards.com/news/2016/ πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δει όλα τα νέα από το 2016 (news/2016).

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για παρόμοιες καταστάσεις και να μην εμφανιστεί σελίδα 404 («page not found» error).

Search

Online Reservation Systems

Αναζητάτε ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ λύσεις online κρατήσεων?

VELA_ferryroute

Το Ferry Route έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες που θέλουν να εισέλθουν στην νέα εποχή, του ΑΫΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ!!!

VELA_bookstay

Τώρα μπορεί ο πελάτης σας να βρει και να κλείσει το δωμάτιο που επιθυμεί γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά. Book & Stay, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ πως.

Μας εμπιστεύτηκαν

Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τοποθεσία

Στοιχεία επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας