Πλεονεκτήματα του blog

Vela Digital Design Admin Websites

Το blog είναι μια μορφή website ή σελίδας website που αποτελείται από μια σειρά posts, τοποθετημένα με χρονολογική σειρά, από πιο πρόσφατο στο παλαιότερο.

Μερικά πλεονεκτήματα του blog (ιστολόγιο) για την ιστοσελίδα μιας εταιρείας:

1ο πλεονέκτημα του blog: Βελτίωση του SEO – Με τη συνεχή ενημέρωση του blog, γίνονται index νέες σελίδες στο website, με καινούριο περιεχόμενο και καινούρια keywords που θα αυξήσουν την έκθεσή σας στις μηχανές αναζήτησης.

20 πλεονέκτημα του blog: Ανάπτυξη σχέσεων με υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες – Θέτοντας ερωτήσεις στο τέλος των post του blog σας ή απλώς ενεργοποιώντας τα σχόλια μπορείτε να ξεκινήσετε σχετικές συζητήσεις. Μελετώντας ή απατώντας στα σχόλια των αναγνωστών σας μπορείτε να πάρετε πολύτιμο feedback για το τι θέλουν οι πελάτες σας και να αναπτύξετε σχέσεις εμπιστοσύνης.

3ο πλεονέκτημα του blog: Σύνδεση με το brand σας – Γράφοντας posts για το blog σας, σας επιτρέπει να δείξετε στους αναγνώστες σας μια πιο προσωπική πλευρά, να παρουσιάσετε τα εταιρικά σας πρότυπα, τους στόχους και την προσωπικότητα της εταιρείας σας.

4ο πλεονέκτημα του blog: Προβολή στα social media – Κάθε φορά που ανεβάζετε ένα post, δημιουργείτε ευκαιρίες να γίνει αυτό share (ή tweet ή να σταλεί με email) από το κοινό σας. Κερδίζετε με αυτόν τον τρόπο δωρεάν προβολή στα αντίστοιχα social media.