Πού πάνε όλα τα «νεκρά» post;

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Αν παίρνετε τα social media σοβαρά, τότε αφιερώνεται αρκετό χρόνο να σκεφτείτε τι γράφετε στα post σας. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν είναι βαρετά αλλά είναι διασκεδαστικά ή χρήσιμα. Οπότε, αφιερώνετε όλο αυτό τον χρόνο για να τα σχεδιάσετε, και ενώ το τέλεια δημιουργημένο μήνυμα που φτιάξατε «τεχνικά» θα ζήσει για πάντα, στην πραγματικότητα όμως, τα περισσότερα post «πεθαίνουν» 30 λεπτά αφού ανέβουν και μόνο ένα τμήμα του κοινού μαθαίνει ότι υπήρξε.

Οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη ότι προγράμματα διαχείρισης social media όπως το «Edgar» λαμβάνουν μεγάλη προσοχή. Εν συντομία, το Edgar ανακυκλώνει συνεχώς τα «νεκρά» post, προσφέροντας «αθανασία»  σε αυτή τη δύσκολη συγκομιδή περιεχομένου. Ευχάριστη προσθήκη για τους πολυάσχολους δημιουργούς πάντα επίκαιρου περιεχομένου που είναι πρόθυμοι να πληρώνουν 44€/μήνα για να προσφέρουν αθανασία στα posts τους. Η αποτυχία όμως του να κρατήσετε την βιβλιοθήκη του Edgar ενημερωμένη, θα σας κάνει να φαίνεστε απαρχαιωμένοι. Αυτός είναι πιθανώς ο φόβος για την επιφυλακτικότητα που υπάρχει σχετικά με τα συστήματα προγραμματισμού των κοινωνικών δικτύων. Για πολλούς είναι προτιμότερο να αποφασίζουν καθημερινά οι ίδιοι πώς και ποια θα είναι τα post τους και αντιλαμβάνονται κυριολεκτικά τη λέξη «κοινωνικό» στη φράση «κοινωνικό δίκτυο».

Οπότε παρόλο που η προσφορά του Edgar ακούγεται ελκυστική, είναι προτιμότερο να παρακολουθείτε την σελίδα σας, το Pinterest, και την κίνηση των hastags σας ώστε να ξέρετε πότε είναι καλύτερο να επαναφέρετε ένα παλιότερο post από το να αναθέσετε αυτή τη δουλειά σε κάποιο πρόγραμμα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να κάνετε pin τα «νεκρά» posts σας στον πίνακα με τα χρήσιμα ή κλασικά και πάντα επίκαιρα posts του Pinterest μέχρι να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να τα επαναφέρετε.

Search

Online Reservation Systems

Αναζητάτε ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ λύσεις online κρατήσεων?

VELA_ferryroute

Το Ferry Route έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες που θέλουν να εισέλθουν στην νέα εποχή, του ΑΫΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ!!!

VELA_bookstay

Τώρα μπορεί ο πελάτης σας να βρει και να κλείσει το δωμάτιο που επιθυμεί γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά. Book & Stay, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ πως.

Μας εμπιστεύτηκαν

Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τοποθεσία

Στοιχεία επικοινωνίας

Φόρμα επικοινωνίας